• weericoon.png Mooi weer garantie
  • deliveryicoon.png Gratis bezorgen/ophalen vanaf 95,- binnen 20km en vol = vol
  • veiligicoon.png Veiligheid voorop
  • agendaicoon.png Online reserveren

Springkussen huren

Bent u op zoek naar een verhuurbedrijf van springkussens? Dan bent u bij Bas Verhuur aan het juiste adres!


Wij verhuren springkussens in allerlei soorten, maten en prijsklassen. De springkussens zijn gegarandeerd veilig, waardoor u met een gerust hart vanaf de zijkant kunt toekijken terwijl uw kinderen zich uit kunnen leven op het springkussen.


Bovendien zorgen wij ervoor dat de door u gehuurde springkussens op de afgesproken tijd en plaats geleverd worden. En natuurlijk hoeft u zich geen zorgen te maken over het plaatsen en opzetten van het springkussen, ook dat regelen wij voor u. Het enige wat u hoeft te doen is een leuk springkussen uitzoeken voor de feestelijke gelegenheid. De rest kunt u geheel aan ons over laten.


Ons assortiment aan springkussens is zeer uitgebreid. Voor de kinderen bieden wij een ruime keuze aan thema springkussens. En wat dacht u van een mega grote stormbaan? De stormbanen variëren van 8 meter lang tot wel 34 meter lang! Dit betekent dat er voor alle leeftijdscategorieën een leuke stormbaan tussen zit. 


U zult zien dat onze springkussens bij uw kinderen voor veel plezier zullen zorgen. U heeft er geen omkijken meer naar, terwijl de kinderen de dag van hun leven hebben. Wat wilt u nog meer?


Wij bezorgen o.a. in Deventer, Deventer-Colmschate, Zutphen, Apeldoorn, Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde, Twello, Schalkhaar, Lochem, Diepenveen, Bathmen, Laren, de Hoven Zutphen, Joppe, Kring van Dorth, Klarenbeek, Teuge, Wilp, Voorst, Wilp-Achterhoek, Almen, Oxe en Warnsveld. Staat uw plaatsnaam hier niet tussen, neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.


Uiteraard is ons assortiment zeer uitgebreid. Op onze website kunt u een indruk krijgen van de door ons verhuurde springkussens. Dit is echter niet alles. Heeft u interesse in het huren van een springkussen?


Klik dan op de onderstaande afbeelding voor onze springkussen pagina.