• weericoon.png Mooi weer garantie
  • deliveryicoon.png Gratis bezorgen/ophalen vanaf 95,- binnen 20km en vol = vol
  • veiligicoon.png Veiligheid voorop
  • agendaicoon.png Online reserveren

Sarah / Abraham huren


Word er binnenkort iemand in uw familie of vriendengroep al weer 50 jaar oud? Dan is het natuurlijk leuk om hem of haar te verrassen met een mega grote Sarah of Abraham in de tuin! Bij Bas verhuur hebben we aan aantal van deze gewilde poppen liggen waarmee we graag deze speciale gelegenheid nog een stukje leuker willen maken.


We hebben een ruim assortiment hierin, zoals de traditionele Abraham en Sarah en een Abraham en Sarah Boog, deze is leuk om voor de deur te zetten zodat elke gast er onderdoor kan lopen. Tegenwoordig is de ''Ouwe Lul'' ook populair geworden in plaats van de klassieke poppen.

Bij Bas Verhuur hanteren wij de '3 dagen' huur voor de opblaasfiguren, 1e dag ophalen tussen 18:00 en 19:00 uur, 2e dag is het de feestdag, dan kan de hele buurt zien dat er iets gevierd wordt. En de 3e dag retour tussen 18:00 en 19:00 uur. Voor deze dagen betaald u €40,-.

Naast dat we de opblaasfiguren vaak verhuren voor de 50 jarige, worden onze opblaasfiguren ook veel gehuurd voor de leeftijden van 18, 30, 40, 60 en 65 jaar. Door middel van het aanpassen van de leeftijdsbordje kunnen we eenvoudig de opblaasfiguur toepassen voor een andere mooie leeftijd! Daarnaast hebben wij ook de wel bekende ''Halve Abraham en Halve Sarah'' in ons ruime assortiment. Deze feestfiguren zijn leuk om te gebruiken bij een leeftijd 25 jaar.


De opblaasfiguren  zijn eenvoudig verpakt in de oorspronkelijke tassen met een bak er om heen, en goed te vervoeren met een auto. U kunt de opblaasfiguren op afspraak bij ons ophalen en retouren. Wij zijn geen winkel met vaste openingstijden. We raden u daarom aan om uw gewenste product vroegtijdig te bestellen om eventuele teleurstelling te kunnen voorkomen.


Als u twijfelt of uw jarige het opblaasfiguur zal waarderen en leuk zal vinden, zijn we van mening om de poging te wagen en de gewenste opblaasfiguur te huren. Het blijft namelijk een unieke en speciale leeftijd die wordt bereikt en dit hoort dan ook leuk en groot gevierd te worden!Wij bezorgen o.a. in Deventer, Deventer-Colmschate, Zutphen, Apeldoorn, Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde, Twello, Schalkhaar, Lochem, Diepenveen, Bathmen, Laren, de Hoven Zutphen, Joppe, Kring van Dorth, Klarenbeek, Teuge, Wilp, Voorst, Wilp-Achterhoek, Almen, Oxe en Warnsveld. Staat uw plaatsnaam hier niet tussen, neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.


Uiteraard is ons assortiment zeer uitgebreid. Op onze website kunt u een indruk krijgen van de door ons verhuurde opblaasfiguren. Dit is echter niet alles. Heeft u interesse in het huren van een Abraham / Sarah of een ander opblaasfiguur?


Klik dan op de onderstaande afbeelding voor onze springkussen pagina.