• Mooi weer garantie Mooi weer garantie
  • Gratis bezorgen/ophalen vanaf 95,- binnen 20km en vol = vol Gratis bezorgen/ophalen vanaf 95,- binnen 20km en vol = vol
  • Veiligheid voorop Veiligheid voorop
  • Online reserveren Online reserveren

Over ons

Even voorstellen: 


Wij zijn Bas en Maureen van Bas Verhuur. Bas Verhuur is een jong en enthousiast bedrijf, opgericht in 2014.
Destijds begon Bas Verhuur met een paar partytenten, inmiddels is het een echt verhuurbedrijf met een groot assortiment feestartikelen zoals springkussens, Sarah's en Abrahams, koelwagens en toiletwagens.


Met ons brede aanbod hebben we voor ieder wat wils, van jong tot oud, verschillende thema’s en voor iedere portemonnee en ieder feest een passende oplossing. Het is immers pas echt feest als iedereen het naar zijn zin heeft! 

Wij denken graag met u mee hoe we samen met u een passend product kunnen vinden, uw wens is namelijk onze uitdaging. 


Bij Bas Verhuur staan we bekend om onze betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit op het gebied van feestartikelen. Het ophalen en brengen van de artikelen, meedenken, regelen wat u geregeld wilt hebben, dat is wat wij doen om er voor te zorgen dat u als klant geen omkijken naar uw gehuurde spullen heeft en heerlijk kan genieten van uw gelegenheid!

 

Ons aanbod beperkt zich niet tot wat er op de site te vinden is. Mist u hier iets? Vraag het ons via de mail of neem telefonisch contact op met ons!


Mails worden zo spoedig mogelijk behandeld. Telefonisch zijn wij op drukke dagen soms wat minder goed bereikbaar, spreek dan de voicemail in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


Vragen, feedback of een opmerking? Stuur ons een email: info@bas-verhuur.nl


Kvk nr.: 66488176

BTW nr.: NL002269008B23

Bankrekeningnummer: NL78RABO0364647744

Betalingsmogelijkheden: Ideal betaling, contant & op factuur (alleen mogelijk voor bedrijven en organisaties)

Algemene voorwaarden