• weericoon.png Mooi weer garantie
  • deliveryicoon.png Gratis bezorgen/ophalen vanaf 95,- binnen 20km en vol = vol
  • veiligicoon.png Veiligheid voorop
  • agendaicoon.png Online reserveren

Over ons

Even voorstellen: 


Mijn naam is Kees. Ik ben 22 en woon in Gorssel. Na mijn opleiding eerste autotechnicus heb ik een tijdje gewerkt als monteur bij Porsche. Daar heb ik ontdekt dat ik blij word van tevreden klanten en dat ik een goed contact met de klant heel belangrijk vind. Verder staan betrouwbaarheid, eerlijkheid en duidelijkheid voor mij hoog in het vaandel. Ik kende Bas al en toen ik hoorde dat hij een opvolger zocht voor zijn onderneming twijfelde ik geen moment. Vol enthousiasme en gedrevenheid neem ik dit mooie project van hem over. Ik sta te popelen om het bedrijf uit te gaan breiden met nieuwe artikelen en een mooi contact op te bouwen met de klanten.

Met ons brede aanbod hebben we voor ieder wat wils, van jong tot oud, verschillende thema’s en voor iedere portemonnee en ieder feest een passende oplossing. Het is immers pas echt feest als iedereen het naar zijn zin heeft! 

Wij denken graag met u mee hoe we samen met u een passend product kunnen vinden, uw wens is namelijk onze uitdaging. 


Bij Bas Verhuur staan we bekend om onze betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit op het gebied van feestartikelen. Het ophalen en brengen van de artikelen, meedenken, regelen wat u geregeld wilt hebben, dat is wat wij doen om er voor te zorgen dat u als klant geen omkijken naar uw gehuurde spullen heeft en heerlijk kan genieten van uw gelegenheid!

 

Ons aanbod beperkt zich niet tot wat er op de site te vinden is. Mist u hier iets? Vraag het ons via de mail of neem telefonisch contact op met ons!


Mails worden zo spoedig mogelijk behandeld. Telefonisch zijn wij op drukke dagen soms wat minder goed bereikbaar, spreek dan de voicemail in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


Vragen, feedback of een opmerking? Stuur ons een email: info@bas-verhuur.nl


Kvk nr.: 91561647

BTW nr.: NL004900416B95

Bankrekeningnummer: NL42RABO0371052041

Betalingsmogelijkheden: Ideal betaling, contant & op factuur (alleen mogelijk voor bedrijven en organisaties)

Algemene voorwaarden