• weericoon.png Mooi weer garantie
  • deliveryicoon.png Gratis bezorgen/ophalen vanaf 95,- binnen 20km en vol = vol
  • veiligicoon.png Veiligheid voorop
  • agendaicoon.png Online reserveren

Bezorgen & ophalen

Bij Bas Verhuur heeft u de mogelijk om uw product te laten bezorgen & ophalen of om het zelf af te halen. 

Voor het bezorgen hanteren wij een leuke actie!


Dat is namelijk dat u uw gehuurde producten geheel gratis kan laten bezorgen vanaf een totaal huurbedrag van €95,- let op! uw bezorg adres moet minder zijn dan 20 km. Maar let op Vol=Vol


Zelf ophalen 
Je kunt het bestelde product bij ons afhalen en retourneren.

Bezorgen op uw adres!

Bij Bas Verhuur vinden we het belangrijk dat u en uw gasten optimaal kunnen genieten van het feest. Hier streven wij naar en willen u daar dan ook graag een handje bij helpen! In dit geval kunt u er voor kiezen uw producten door ons te laten bezorgen, plaatsen en ophalen! Wij zullen dan de producten in overleg met de organisatie veilig op- en afbouwen, zodat u zelf die dag met andere dingen kunt bezighouden.


Wij bezorgen o.a. in Deventer, Deventer-Colmschate, Zutphen, Apeldoorn, Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde, Twello, Schalkhaar, Lochem, Diepenveen, Bathmen, Laren, de Hoven Zutphen, Joppe, Kring van Dorth, Klarenbeek, Teuge, Wilp, Voorst, Wilp-Achterhoek, Almen, Oxe en Warnsveld. Staat uw plaatsnaam hier niet tussen, neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.


Ter informatie

Mocht u buiten de 20 km (voor gratis bezorging) wonen of onder €95,- huren, dan is dat geen probleem. Wij hanteren goedkope bezorgkosten maar let op Vol=Vol. Deze worden berekend d.m.v. Google maps. Opblaasfiguren en sommige party-artikelen worden niet door ons bezorgd of opgezet. Dit staat duidelijk bij het product aangegeven. 


Uiteraard is ons assortiment zeer uitgebreid. Op onze website kunt u een indruk krijgen van de door ons verhuurde producten. Dit is echter niet alles! Benieuwd naar wat ons assortiment te bieden heeft? Klik hier om een kijkje te nemen in ons assortiment!