• Mooi weer garantie Mooi weer garantie
  • Gratis bezorgen ophalen vanaf 80,- Gratis bezorgen ophalen vanaf 80,-
  • Veiligheid voorop Veiligheid voorop
  • Online reserveren Online reserveren

Nieuwsbrief

Meld u snel aan op onze nieuwsbrief om altijd op de hoogte te zijn van de meest recente aanbiedingen.

Aanmelden

Ballondecoraties huren

Ballondecoraties zijn bij iedereen wel bekend, en op een feestelijke gelegenheid zijn er vaak ballonnen aanwezig. Wij bij Bas Verhuur hebben daarom een leuk assortiment aan ballondecoraties voor u klaar staan!


Wij verhuren ballondecoraties voor elke gelegenheid, u kunt hierbij denken aan ballonpilaren, ballonnenbogen, Gender Reveal ballonnen of een ballonnenmix. Zo is er dus voor iedereen wel een toepasselijke ballondecoratie te vinden!


Ballonpilaren zijn een leuke oplossing voor uw feestelijke gelegenheid. U kunt ze bijvoorbeeld voor de entree plaatsen of op een plek waar ze goed in het zicht staan voor uw gasten. Onze ballonpilaren zijn o.a. beschikbaar als ballonpilaar met mega topballon of ballonpilaar met cijfer op de top.


Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u of uw vrouw/vriendin in verwachting is van een baby, en u dit speciale momenten of het een jongen of meisje wordt samen met uw vrienden en/of familie wilt vieren op een leuke manier? Dat kan met Bas Verhuur, wij hebben namelijk onze Gender Reveal ballonpilaar of onze Gender Reveal Heliumballon voor u beschikbaar.


Vanaf heden hebben we bij Bas Verhuur ook ballonnenbogen in ons assortiment. Deze bogen zijn er voor zowel de enkele deuren en dubbele deuren. De ballonnenbogen geven een leuke uitstraling bij u voor de deur en heet alle gasten een leuk welkom!

 

Wij bezorgen o.a. in Deventer, Deventer-Colmschate, Zutphen, Apeldoorn, Epse, Gorssel, Harfsen, Eefde, Twello, Schalkhaar, Lochem, Diepenveen, Bathmen, Laren, de Hoven Zutphen, Joppe, Kring van Dorth, Klarenbeek, Teuge, Wilp, Voorst, Wilp-Achterhoek, Almen, Oxe en Warnsveld. Staat uw plaatsnaam hier niet tussen, neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.


Uiteraard is ons assortiment ballondecoraties nog uitgebreider. Op onze website kunt u een mooi beeld krijgen van de door ons verhuurde ballondecoraties. Want dit is echter niet alles. Heeft u interesse in het huren van een van onze ballonnenpilaren of een andere ballondecoratie?


Klik dan op de onderstaande afbeelding voor onze springkussen pagina.