Over ons

Bas Verhuur is een jong en enthousiast bedrijf dat zich bezig houdt met het verhuren van: springkussens, opblaasbare attracties, opblaasfiguren, partyverhuur-artikelen en spandoeken. Wat ooit begonnen is met een paar party-tenten is uitgelopen tot een echt verhuurbedrijf. Wij zijn gevestigd in Joppe (4 km van Deventer) en zijn makkelijk te bereiken. Wij onderscheiden ons van anderen door:
– Betrouwbaarheid
– Flexibiliteit
– Kwaliteit

Assortiment

Ons assortiment is zeer uitgebreid in nette staat. Wij hebben de ruimste keuze aan springkussens en attracties in de regio en daar zijn wij erg trots op! Wij begrijpen dat niet iedereen evenveel te besteden heeft, daarom hebben wij met de allerlaagste prijzen voor ieder wat wils. Er is volop keuze in verschillende prijsklassen, maten en thema’s. Alles is bespreekbaar. Advies nodig? Voel u niet bezwaard dit te vragen. Wij helpen u graag om uw feestelijke gebeurtenis nét dat beetje extra te geven!

Bezorgen/ophalen

Gratis bezorging vanaf €70,- binnen 20 km!
U kunt het bestelde product bij ons afhalen en retourneren. Daarnaast kunt u ervoor kiezen de bestelde producten door ons te laten bezorgen, plaatsen en ophalen. Wij zullen dan de producten in overleg met de organisatie op- en afbouwen, zodat u zich voor uw evenement of feest niet meer druk hoeft te maken hierover. Vanaf €70,- bezorgen wij gratis binnen een straal van 20 km. Mocht u buiten de 20 km wonen of onder de €70,- huren, dan is dat geen probleem. Wij hanteren goedkope bezorgkosten. Deze worden berekend d.m.v. Routenet. Opblaasfiguren en sommige party-artikelen worden niet door ons bezorgd of opgezet. Dit staat duidelijk bij het product aangegeven.

Mooi weer garantie

Is het twijfelachtig of het wel goed weer wordt tijdens uw feestelijke gebeurtenis? Bij slecht weer of een voorspelling (buienradar.nl) hiervan kunt u het gereserveerde product bij ons kosteloos annuleren, zelfs dezelfde ochtend nog! Dus is het op de geboekte dag slecht weer, dan gaat de verhuur niet door en hoef je ook niet te betalen. Eventueel kun je een andere datum boeken en de betreffende verhuur huren, dit is overigens niet verplicht.

Veiligheid

Onze springkussens en attracties hebben allemaal een geldig
keuring certificaat: NEN-14960 veiligheids- en kwaliteitsnorm. Deze Europese norm is van toepassing op opblaasbare speeltoestellen bedoeld voor gebruik door kinderen tot en met veertien jaar, in een groep of alleen. De norm specificeert veiligheidseisen voor opblaasbare speeltoestellen waarvan de primaire activiteiten stuiteren en glijden zijn. Na elke keer dat een product verhuurd is kijken wij na of het product nog steeds veilig is, want veiligheid staat bij ons bovenaan! 

Reserveren

Makkelijk online reserveren zonder dat u zich moet registreren. Uiteraard kunt u ons ook bellen, of een smsje, whatsapp bericht of e-mail sturen. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur. Wij raden u aan om tijdig te reserveren, vooral op feestdagen. Dit om teleurstelling te voorkomen.

Onze Facebook pagina wordt dagelijks gebruikt!  (www.facebook.com/basverhuur) Like ons ook! U bent dan als eerste op de hoogte van nieuwe producten, foto’s van opdrachten, en andere belangrijke informatie. Zo af en toe hebben wij een leuke like en win actie!